Nagelreparatie

Een nagel kan heel mooi gerepareerd worden met polyacryl.
Polyacryl heeft de flexibiliteit van gel en de kracht van acryl zonder dat dit te hard is voor de teennagels, het stinkt niet en is slijt vast.

Nagelregulatie

Een ingroeiende nagel kan vrijwel onzichbaar verholpen worden door een regulatie met polyacryl. Ook bij een stootnagel waarbij de nagel moeite heeft om over de teentop te goeien kan polyacryl een uitkomst zijn.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.